Elektrische fietsen

Onze elektrische fietsen

Speciaal voor u geselecteerd

Uit het immense aanbod elektrische fietsen juist die ene vinden die bij u past. Niet eenvoudig hé? 

Wij hebben voor u de keuzestress al een beetje proberen te beperken. Wij werken jaarlijks met een ‘Kernassortiment’. Dit zijn modellen waarvan wij zeker zijn dat ze in onze regio de beste prestaties leveren.

Bekijk hier de selectie elektrische fietsen van Consentec

Qwic elektrische fietsen

Qwic ontwikkelt hun elektrische herenfietsen, elektrische damesfietsen en speed pedelecs van begin tot eind. Deze e-bikes smeden ze met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten. Dit noemt men ‘een sterk staaltje Dutch Craftmanship’. Enkel de beste toeleveranciers complementeren de QWIC e-bikes. Elk frame is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Dit resulteert in de beste elektrische fietsen in de markt.

Giant elektrische fietsen

Giant heeft e-bikes voor iedereen, of je nu houdt van lange fietsritten door de duinen of op een sportieve manier naar je werk wil. Al onze Giant e-bikes zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, die je helpen om zo comfortabel en soepel mogelijk te fietsen. Zo voelt iedereen zich kampioen op een elektrische fiets.

A002_C012_0222CX.0000404_xkamq2n8h6

Batavus elektrische fietsen

Je gaat voor de elektrische fiets die jou het beste past: je kiest uit drie types van aandrijfsystemen – vooraan, in het midden of achteraan op de fiets. Met een zichtbare of onzichtbare accu. Met een derailleur- of naafversnelling. Met een aangepaste accucapaciteit en een daaraan verbonden actieradius. En voorzien van meerdere technologieën.

Je merkt het: er is voor elk wat wils. En welke elektrische fiets je hart ook steelt, elke Batavus garandeert je comfort en veiligheid. Bekijk onze fietsen of lees de brochure.