Elektrische fietsen

Onze elektrische fietsen

Speciaal voor u geselecteerd

Uit het immense aanbod elektrische fietsen juist die ene vinden die bij u past. Niet eenvoudig hé? 

Wij hebben voor u de keuzestress al een beetje proberen te beperken. Wij werken jaarlijks met een ‘Kernassortiment’. Dit zijn modellen waarvan wij zeker zijn dat ze in onze regio de beste prestaties leveren.

Bekijk hier de selectie elektrische fietsen van Consentec

Dutch ID heeft een passie voor ouderwets vakmantschop. Dat vertalen ze in alles wat ze doen. Ze ontwerpen hun e-bikes in Nederland en bouwen ze daar stuk voor stuk met de hand. Geweldige elektrische fiesten die je hart veroveren, keer op keer.

De nieuwe standaard in het topsegment

Je gaat voor de elektrische fiets die jou het beste past: je kiest uit drie types van aandrijfsystemen – vooraan, in het midden of achteraan op de fiets. Met een zichtbare of onzichtbare accu. Met een derailleur- of naafversnelling. Met een aangepaste accucapaciteit en een daaraan verbonden actieradius. En voorzien van meerdere technologieën.

Je merkt het: er is voor elk wat wils. En welke elektrische fiets je hart ook steelt, elke Batavus garandeert je comfort en veiligheid. Bekijk onze fietsen of lees de brochure.

Qwic ontwikkelt hun elektrische herenfietsen en elektrische damesfietsenvan begin tot eind. Deze e-bikes smeden ze met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten. Dit noemt men ‘een sterk staaltje Dutch Craftmanship’. Enkel de beste toeleveranciers complementeren de QWIC e-bikes. Elk frame is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Dit resulteert in de beste elektrische fietsen in de markt.

Giant heeft e-bikes voor iedereen, of je nu houdt van lange fietsritten door de duinen of op een sportieve manier naar je werk wil. Al onze Giant e-bikes zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, die je helpen om zo comfortabel en soepel mogelijk te fietsen. Zo voelt iedereen zich kampioen op een elektrische fiets.

AL 100 JAAR CREËREN WIJ DE FIETSEN VAN MORGEN

Ons kom je al 100 jaar tegen, in welke uithoek van Nederland je dan ook bent. Sparta is niet meer weg te denken binnen het fietslandschap. Voor ons heeft de afgelopen eeuw in het teken gestaan van verbeelding, realisatiekracht en enthousiasme. Zo hebben we samen de meest innovatieve fietsen ontwikkeld. Ons doel? Ervoor zorgen dat mensen steeds vaker de fiets kiezen. En dat doen we nu nog steeds.

Sparta is eigenzinnig in de positieve zin van het woord en helpt de landelijke transitie naar duurzame en gezonde mobiliteit versnellen.

Cortina - Dutch Fashion Bikes

Ontdek Cortina – of we nu naar het werk gaan, naar school, stad of de sportclub: onze fiets moet altijd voor ons klaarstaan.

Met dat in gedachten ontwikkelen wij onze fietsen: e-bikes, snelle designfietsen en family bikes.

En ja, ook transportfietsen!

Consentec gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken.