Elektrische bakfietsen

Urban Arrow / Lovens

Voor u geselecteerd

Urban Arrow elektrische bakfiets

Maak kennis met de Family: de nieuwste aanwinst van je gezin. Eén die jou en je meest kostbare bezit brengt waar je moet zijn. Maak je geen zorgen meer over je drukke schema, over de kinderen die van hot naar her gebracht willen worden of de boodschappen die je nog moet doen. De snelheid en wendbaarheid van deze fiets zijn de perfecte match voor je hectische, stadse lifestyle. Met onze accessoires kun je de fiets upgraden naar de wensen van je gezin. Laat de auto thuis en zoef moeiteloos door de stad, of geniet van een uitstapje naar het bos of het strand. Maar pas wel op, één ritje en je bent verkocht! 

Lovens elektrische bakfiets

Betrouwbare en kwalitatieve e-cargo bike

Lovens, dé premium bakfiets

Nieuw op de fietsmarkt in 2021 is de Lovens elektrische bakfiets. State-of-the-art design, veiligheid en minimaal onderhoud zijn de belangrijkste uitgangspunten geweest bij de productontwikkeling.

De elektrische bakfiets van Lovens is van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsarm. De bakfiets is uitgerust met de beste onderdelen én met optionele diefstalbeveiliging. Altijd gebruiksklaar, zodat je onbezorgd van je bakfiets kunt genieten. Elke dag opnieuw.

De Lovens Explorer is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, vanaf €5.299.

Bekijk hier alvast de Urban Arrow brochure

Consentec gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken.